Uncategorized

Ik ga kamperen en neem mee…

Als je vaker met de caravan op vakantie gaat zal je hebben gemerkt dat er een aantal dingen zijn die je liever niet wilt vergeten. Dingen die je leven een stuk makkelijker maken als je op vakantie bent en vooral als je ze vergeet je leven een stuk moeilijker maken.. In dit artikel zullen we je laten zien welke dingen je echt niet wilt missen als je met een caravan gaat kamperen zodat je niet hoeft te k(r)amperen 😉

Een vliegengordijn

Als je op vakantie bent is een goede nachtrust erg belangrijk. Je wilt natuurlijk even bijkomen en tot rust komen. Het is dus belangrijk dat je je nachtrust niet laat verstoren. Een belangrijke factor om uit te schakelen zijn insecten. Als je overdag de vliegen buiten wilt houden kan een vliegengordijn je hierbij helpen. Het voordeel is dat de frisse lucht wel binnen komt, maar insecten buiten blijven. 

Verlichting

Goede verlichting is ook erg belangrijk als je gaat kamperen. Als je bijvoorbeeld ‘s nachts je weg naar de toiletten wilt vinden zal je zeker een goede lamp moeten hebben. In de natuur kamperen betekent namelijk vaak ook dat er weinig licht is, dus bereid je hierop voor.

Een bezem

Het kan in de caravan snel zanderig worden. Met name als je op een natuurcamping staat gebeurt dit snel. Dit zand blijft vervolgens aan je voeten zitten en neem je mee in bed. Het beste is dus om elke dag even snel de bezem door de caravan te halen, maar die moet je dan natuurlijk wel bij je hebben!

Ducttape

Het is eigenlijk onoverkoombaar dat er niets stuk gaat tijdens je vakantie. Omdat je natuurlijk op vakantie bent wil je je hiermee het liefst niet bezig houden. Neem daarom altijd een rol ducttape mee! Als er iets kapot gaat heb je het zo gefixt en kun je weer lekker relaxen!

Bron: https://www.vliegengordijnenexpert.nl