Uncategorized

Met korting naar het Dolfinarium

Ga voor een spetterende prijs op avontuur in het grootste zeezoogdierenpark van Europa. Bewonder de knappe kunsten van de dolfijnen, geniet van grappige zeehonden en eigenwijze walrussen. Er gaat een wondere wereld voor je open. Ook roggen, haaien en vissen kun je van dichtbij bekijken en misschien zelfs wel aaien! En met korting is zo’n dagje uit zelfs nog leuker! Het Dolfinarium is voor alle leeftijden een belevenis. Geniet van spectaculaire shows waarin dolfijnen, zeeleeuwen en walrussen laten zien wat ze allemaal kunnen.

Kijk je ogen uit

In de show DolfijndoMijn spelen de dolfijnen de hoofdrol. Ze nemen je mee op een spectaculaire wereldreis met bijzondere effecten. Met hun vriendelijke en wijze uitstraling weten ze iedereen voor zich te winnen. Bezoek ook het Zotte Zeeleeuwentheater. Zeeleeuwen zijn ware komieken. Samen met hun trainer voeren ze een geweldige voorstelling op en helpen ze mee met het zoeken naar een schat. De Snor(rrr)show is ook een aanrader. Hier laten de Walrussen zien hoe bijdehand ze zijn. Want hoewel ze er sloom uit zien, zijn ze ontzettend slim!

Ontmoet de dieren van heel dichtbij

Al wandelend door het park ontdek je nog veel meer. In de Stoere Stellerstek sta je oog in oog met de stellerzeeleuwen. Bekijk ze maar eens goed van dichtbij en schrik niet, want ze kunnen heel hard brullen! In de Bruinvisbaai ontmoet je (uiteraard) de bruinvissen, die eigenlijk geen vissen zijn en ook niet bruin. Een leerzaam moment dus. En wil je de zeehonden lekker zien zonnebaden? Kom dan naar het Zeehondenzand om ze te bekijken en te bewonderen.

Een onvergetelijke dag

Het park is van alle gemakken voorzien. Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Je kunt namelijk heerlijk eten in één van de restaurants of onderweg iets lekkers halen bij een snackplek. Zo kun je met een volle maag weer verder op ontdekkingsreis. Vergeet ook vooral de souvenirwinkels niet te bezoeken. Je vindt er de mooiste aandenkens aan een geweldig dag. Zo wordt jouw bezoek aan het Dolfinarium helemaal onvergetelijk. Als je kijkt naar Dolfinarium korting, ben je gegarandeerd van een superleuke dag vol spetterende ervaringen!