Uncategorized

Vier dingen om te doen als je deze zomer niet op vakantie gaat

De zomervakantie is de perfecte tijd om op vakantie te gaan, wat ook een groot deel van de mensen wel doet. Echter gaat niet iedereen in de zomer op vakantie en kan het dan best saai zijn om vier tot acht weken niks te doen. Veel van je vrienden zijn tenslotte op vakantie, dus het wordt ook lastig om iets te ondernemen. Wil je graag wat tips over wat je kan gaan doen? Lees snel verder.

Een nieuwe hobby proberen

Tijdens de zomervakantie heb je zeeën van tijd om een nieuwe hobby te proberen. Wil je bijvoorbeeld leren skateboarden, schilderen of bijvoorbeeld handletteren? Probeer het eens! Wellicht ontdek je iets wat je ontzettend leuk vindt en misschien zelfs al wel heel goed in bent. Probeer dus van alles uit, zelfs als het misschien iets lijkt wat niet voor jou is. Je weet maar nooit.

Met de bus naar een grote stad

Je gaat niet op vakantie, maar dat betekent niet dat je niet even naar het buitenland kunt gaan. Maak een busreis Dublin of zoek een busreis Berlijn. Ga voor een dagje of overnacht één of twee dagen in een hotel of hostel. Zo heb je toch nog een mini-vakantie voor weinig geld. Bovendien is een busreis een hele nieuwe ervaring. Je bent een poosje onderweg, je ontmoet veel nieuwe mensen en je ziet heel veel natuur en mooie omgevingen.

Nieuwe mensen ontmoeten

Wat is de laatste keer dat je een nieuw iemand ontmoet hebt? Als je een echt mensen mens bent, is het leuk om in de zomer een paar nieuwe mensen te ontmoeten. Ga bijvoorbeeld ergens naar een bar waar je nog nooit bent geweest of neem deel aan een activiteit waar je weet dat er veel leeftijdsgenoten komen.

Werk je bucketlist af

De kans is groot dat je een bucketlist hebt, dingen die je allemaal nog een keer hebt willen doen in je leven. Pak hem er eens bij en kijk wat je kan gaan doen! Heb je geen bucketlist? Twijfel dan niet om er een te maken. Voor inspiratie kun je online kijken. Het is een perfecte manier om eens wat dingen te doen die je normaal niet zo snel zou doen. Heb je bijvoorbeeld altijd al willen bungeejumpen, skinny dippen of paintballen? Nu is je kans!